Per 15 juni 2022 kan je weer inschrijven om kennis te maken met padel : iedere woensdag avond van 19-20 uur of van 20-21 uur. Vamos ! Welkom ! 

 


De inloop gaat met minder weer ook gewoon door. Alleen wanneer er een laag sneeuw op de baan zou liggen, dan kan er niet gespeeld worden. Net na een heel heftige regenbui, zal de baan 20 minuten nodig hebben om weer droog te worden. Wanneer het een beetje miezert, kan er gewoon door gespeeld worden. Wanneer de inloop geen doorgang zou kunnen vinden, dan wordt je daarvan op de hoogte gebracht. Geen nieuws de dag zelf, is goed nieuws.

Wil je graag kennismaken met padel?

Welkom op onze wekelijkse inloop ochtend en avond! 

Woensdag OCHTEND : 10.00 uur tot 11.30 uur

Woensdag AVOND     : 19.00 uur tot 21.00 uur

Aanmelden is verplicht! Dit omdat we twee banen ter beschikking hebben en niemand willen teleurstellen op de avond zelf. 


Je komt gewoon langs in sport outfit (liefst sportschoenen met goed profiel), rackets en ballen zijn ter plekke aanwezig. 

Op woensdag avond is er steeds een gediplomeerd padel instructeur aanwezig, die je de basis van padel zal uitleggen. Op woensdag ochtend zijn leden van de vereniging aanwezig om je de regels uit te leggen en samen te spelen.

Na max half uur oefenen, ben je klaar voor het echte werk : een partijtje!

Wij garanderen jou, dat je na afloop, met een grote glimlach die baan afstapt!

De eerste keer dat je deelneemt is deelname gratis, daarna bedraagt de deelname 8 euro.

Vamos padel !