Voorjaarscompetitie KNLTB van start: 29 maart tem 26 april.

De afgelopen weken is gebleken dat er ook behoefte is aan een padelcompetitie die eerder start in het seizoen. Daarom is het vanaf nu mogelijk om jouw vereniging of padelcentrum in te schrijven voor de Triple Double Competitie. Deze competitie vindt plaats op vijf zondagen van 29 maart t/m 26 april, met inhaaldagen op 3 en 10 mei.

De Triple Double Competitie in het kort:
  • Drie spelers per team
  • Drie partijen: koppels A en B, B en C en A en C spelen ieder een partij
  • Iedere speler speelt twee partijen
  • Per thuisspelend team heb je 1 baan nodig, gedurende 3 speelronden
  • Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set
  • Iedere gewonnen partij telt als 1 punt
  • Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd
De inschrijving voor de Triple Double competitie sluit op 29 februari en gaat alleen door als er voldoende inschrijvingen zijn. Hierbij zijn gelijkwaardigheid van teams en reistijd belangrijke criteria. Inschrijven voor de competitie kan via MijnKNLTB. Geef bij de teamopgave ook de spelers op, zodat wij een goede competitieverdeling op basis van speelsterkte kunnen maken.

Toernooikalender
Als padelliefhebber ben je korte, compacte en aantrekkelijke toernooien gewend. Inmiddels is er een ruim toernooiaanbod voor spelers (zie toernooikalender). Als jouw vereniging nog een toernooi wil organiseren, dan is dat nog mogelijk. Meld je toernooi aan via deze link. Meer informatie over het organiseren van een weektoernooi, weekendtoernooi of dagtoernooi vind je in ons  stappenplan.

Alle informatie die je nodig hebt voor de inschrijving kun je ook altijd teruglezen op CentreCourt. Heb je na het lezen van deze e-mail nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088- 130 26 00 of padel@knltb.nl.