Nieuws van de padel commissie

Beste leden, we hebben bij ons 2e NPB 100 padel toernooi een record aantal inschrijvingen. In totaal hebben 38 koppels ingeschreven in de categorieën HD en DD, hetgeen betekend dat we, verdeeld over 3 klasse 47 wedstrijden gaan spelen. Dat gegeven noopt ons om donderdagavond 29 augustus al te beginnen met een aantal wedstrijden. Zondag 1 september worden alle finales gespeeld en het ziet er nu al naar uit dat dat spectaculaire wedstrijden zullen zijn.
Voorts willen we alle leden verzoeken om maandagavond 7 oktober, 19.30 uur alvast te blokken in jullie agenda voor een buitengewone Alv. Het agenda punt betreft, een voorstel aan de leden tot uitbreiding van de huidige padelbanen met 2 - extra banen. Te zijner tijd ontvangen jullie nog een officiële uitnodiging via de onze secretaris.
Rolstoel padel toernooi op ons park, 14+15 september a.s.
Op genoemde datums vindt op ons park het 1e officiële FIB/NPB-toernooi voor rollers ter wereld plaats. Dinsdag 20 augustus jl. waren de eerste trainingen voor rollers uit de omgeving van Houten op ons park. Dit werd verzorgd door Ronny van Langendonck. Ronny is in Zuid-Nederland en België een begrip op het gebied van trainen met minder valide mensen. Voor onze trainers was het eveneens leerzame avond hoe hier mee om te gaan en deze lessen ook te kunnen aanbieden in de toekomst.
Najaar competitie padel.
Maar liefst 11 teams hebben ingeschreven voor deze NPB-competitie, 2 teams spelen op de nieuwe vrijdagavond competitie. De start is het weekend van 13+14+15 september, i.v.m. met bovengenoemd Rolstoel padel toernooi worden de eerste wedstrijden op zaterdag – zondag uit gespeeld.