Event in die buurtBeste Padelspeler/Padelero!
Goedemiddag Padel Lovers!

Wat een fantastisch padel jaar is het al weer gebleken. Meer spelers, meer banen, meer clubs, meer toernooien. Een groot feest. En daar komt nog iets meer bij. 27-29 september organiseren wij bij Play Padel Club Sloterdijk `(met 4 vd 5 banen overdekt) een fantastisch toernooi:


De International Padel Challenge. Inmiddels al de 4e keer dat we dit mooie toernooi mogen organiseren. Met o.a. World Padel Tour, BullPadel, PadelSpain, MadisonMK als sponsoren en de live-streaming via PadelTelevision.TV een fantastische manier om in een officiële setting op amateur niveau op een sociale manier met de sport bezig te zijn!


We delen dit graag met jullie als club, en met jullie leden, om te kijken of er wellicht spelers zijn die zin hebben om mee te doen en zichzelf te testen met andere spelers uit binnen en buitenland. Voor sommigen van ons zal het professionele circuit net een stapje te hoog zijn, maar dan is de International Padel Challenge "the next best thing".


Er zijn verschillende categorieën (MenA,B,C, LadiesA,B, Mixed) is er voor iedereen iets leuks. Alle categorieën hebben fantastische gesponsorde prijzen, o.a. tassen, rackets en andere goodies. Een heerlijk welkomstpack met een fantastisch mooi t-shirt, en ook op de club hele leuke dingen en nog meer redenen om mee te doen. Onder de prijzen zit bijv. ook 2 kaarten voor de masters en overnachtingen tijdens


Via de onderstaande link kun je je aanmelden. Wij zouden het leuk vinden als jullie meedoen, en heel erg dankbaar zijn als jullie dit willen delen met jullie spelers.


https://internationalpadel.com/en/inscripcion-amsterdam-2019/P.s. Wij kunnen plannen om de competitiewedstrijden heen.


Tussendoor zal er ook nog een heugelijke opening zijn van de locatie (ook zijn we al weer bijna een jaartje open).


Met sportieve groet,


Team Play Padel Club Amsterdam
Editor
Met sportieve groet,

Team Play Padel Club Amsterdam
www.playpadel.club
info@playpadel.club
Whatsapp : 00 31 (0) 6 36 42 81 89
Download nu ook onze app in de App Store en Google App Store - voor iPhone en Android. Makkelijk vanuit je telefoon een baantje reserveren - aanmelden voor lessen en toernooien.


Als je geen communicaties meer wilt ontvangen, click hier Hier