Bericht van de NPB - KNLTB : competitie en meer

Beste leden,
Ongetwijfeld heeft u het gezien, het persbericht van KNLTB en NPB: https://www.padelbond.nl/2019/11/06/npb-knltb-wedstrijdkalender-2020/


De data voor de competitie staan ook reeds online.
Er is gekozen voor deze data omdat we het belangrijk vinden om padel 'onder de zon' te spelen. Daarnaast om zoveel mogelijk tennissers ook de kans te geven mee te doen aan de padelcompetitie.
We spelen 5 weken, dus meer ruimte voor dag- en weekend toernooien. 2020 wordt ook gebruikt om te leren en er kunnen zaken worden aangepast in 2021.


We roepen alle clubs op om vooral mee te doen aan deze gezamenlijke competitie en om daarnaast toernooien te organiseren in de andere maanden. Om zo de wedstrijdkalender te vullen met evenementen.  
Het is belangrijk om dit georganiseerd te doen. Dan kan padel verder groeien en wordt padel interessanter voor bijvoorbeeld sponsoren.  


Later hierover meer.Trots
Ik was er niet persoonlijk bij in Castellon tijdens het WK jeugd, maar ik kreeg bij elke social media post kippenvel. De Nederlandse Padelbond heeft precies hier altijd hard voor gewerkt, jeugd spelers die geïnspireerd worden en deze ervaringen delen in Nederland. Een prachtige reis voor deze 24 jeugdspelers, die zorgden voor een Oranje invasie in Castellon.
Wij geloven dat dit groei veroorzaakt waar de sport baat bij heeft.


Ook zeer knappe prestaties van het veteranen team in Bilbao. Lees alle terugblikken op de pagina nieuws.


Sportieve groet,